23948sdkhjf

Lindø Industripark lander solidt resultat

Efter første år som helejet datterselskab af Odense Havn viser Lindø Industripark positiv udvikling på alle fronter.
En omsætning på 120 mio. kr. og et overskud på 21 mio. kr. må siges at være et tilfredsstillende resultat for Lindø Industripark.

Det er de store etablerede firmaer på Lindø, der har bidraget til den gode udvikling ved højt aktivitetsniveau. Samtidig har en række virksomheder etableret sig eller er på vej til at etablere sig i industriparken, hvis serviceorganisation og logistikfunktioner supporterer både nye og eksisterende virksomheder.

Der vil i 2015, som tidligere meddelt, blive etableret et lærlingecenter, hvor læreforholdene deles mellem flere af virksomhederne på Lindø.

Der er cirka 1.500 personer beskæftiget på virksomhederne i industriparken.

Giver stafetten videre
Lindø Industripark holder generalforsamling 27. marts 2015, hvor formanden Kaare Vagner ikke genopstiller, mens den øvrige bestyrelse modtager genvalg.

- Vi har fået afdækket industriparkens potentialer og lagt en stærk strategi for den fremtidige udvikling, derfor ser jeg det som et passende tidspunkt for mig at give stafetten videre, siger Kaare Vagner.

Bestyrelsesformand i Odense Havn, Anker Boye, udtrykker, sammen med den øvrige bestyrelse, en stor tak for Kaare Vagners store bidrag i bestyrelsens første leveår.

- Kaare Vagner har sikret, at bestyrelsen har drevet processer frem, som mange virksomheder bruger flere år på at nå til afklaring omkring. Der er ingen tvivl om, at hans indsats vil komme os til gavn i de kommende år, siger Anker Boye.

I forbindelse med den ordinære generalforsamling den 27. marts 2015 vil der blive valgt en ny formand for bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095