23948sdkhjf

Volumen vokser hos DK-seals

Der produceres flere enheder per ordre end nogensinde før hos den fynske pakningsproducent. Mange specialdrejede emner til maskinindustrien er årsagen til volumestigningen.
Det er virksomhedens egenproduktion af pakninger og tætninger, der giver travlhed ved CNC-maskinerne hos DK-seals i Ringe. Selvom væksten har været konstant siden etableringen i 2011, kan ejer Ulrik Olling konstatere, at tilliden fra kunderne i maskinindustrien er blevet større det seneste år:

- De har fundet ud af, at vi kan klare de store ordrer med mange enheder. Også når det skal gå stærkt. Samtidig er kendskabet til vores kompetencer steget, og vi får oftere chancen på lige fod med andre leverandører. Det var netop et af målene, da vi sidste år udvidede salgsafdelingen, siger han og forklarer videre, at det er en mere offensiv strategi, der nu giver resultater. Man har således åbnet flere døre ved at lave prøveordrer:

- Mange virksomheder vil gerne have syn for sagen og tjekke, om kvaliteten er i orden. Flere af dem vender nu tilbage med bestillinger på mange enheder. Ofte på 100 stk. og opefter. Det kan mærkes og vidner om, at vi er på rette vej, fastslår ejeren og uddyber, at de specialdrejede emner også har ført til en øget afsætning af standardtætninger:

- Det bliver aldrig vores primære fokus, men hyldevarerne er alligevel vigtige for os. Det var en stor beslutning, at udvide med produkter, som vi ikke selv har haft fingrene i. På den anden side var det nødvendigt, hvis vi skulle fortsætte fremgangen. Stadig flere virksomheder vil gerne holde sig til en leverandør.

Kapacitet til hasteordrer
Selvom væksten stiller ekstra krav til kapaciteten, understreger Ulrik Olling, at der skal være plads til hasteordrer. En fleksibel produktion bringer nemlig nye kunder med sig, og prioriteringen er helt bevidst:

- Vi skal udnytte, at vi er en ordreproducerende virksomhed. Det giver os nogle unikke muligheder i forhold til andre i branchen. Vi kan lave produkterne selv, og vi kan lave dem hurtigt, siger han og fortæller, at de faste kunder også nyder godt af, at der sjældent bliver sagt nej i Ringe:

- Vi skal benytte os af chancen, når den opstår. Vores markedsandel stiger støt, men vi er stadig den nye dreng i klassen. Vi skal fortsat bevise vores værd, konkluderer ejeren og forklarer, at det løbende behov for tætninger hos især maskinbyggere og hydraulikproducenter gør de to kundegrupper attraktive:

- Deres aktiviteter passer godt til os. Vi har gennem årene oparbejdet et stort kendskab til deres konstruktioner. Ofte kan vi bruge erfaringerne fra et projekt til at vurdere et andet. På den måde kan vi nå hurtigere i mål til gavn for alle parter, slutter Olling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079