23948sdkhjf

Polérteknik fusionerer med tysk samarbejdspartner

Tyske Hotec har købt 30 procent af aktiekapitalen i den danske poleringsvirksomhed.
Igennem de sidste to år har Polérteknik ApS og Hotec GmbH arbejdet tæt sammen. Det samarbejde har været så stor en succes, at de to virksomheder nu knytter sig endnu tættere sammen i selskabet Hotec Polérteknik.

- De har nu købt 30 procent af aktierne i Polerteknik, og der vil formentlig blive tale om overdragelse af flere aktier i de næste 10 år, fortæller bestyrelsesformand Poul Bek til Metal Supply.

Nyt forretningsområde
Den danske virksomhed har cirka 10 ansatte, mens det tyske selskab har godt 60 medarbejdere. Polérteknik har hidtil været specialiseret i poleringsopgaver for plastindustrien, mens den tyske storebror, udover poleringsopgaver, har solgt en række belægninger, som kun har været tilgængelige for kunder på det tyske marked.

- Vi får et nyt forretningsområde hos Polérteknik, og for Hotec er det en indgang til det skandinaviske marked. For de skandinaviske kunder er det en indgang til nogle nye belægninger, som ikke har været kendt i Skandinavien før, forklarer Poul Bek.

- Samtidig lever vi op til kundeønsker om at kunne opfylde større projekter og levere på kortere tid, idet vi nu trækker fuldt ud på de fælles ressourcer, slutter Poul Bek.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078