23948sdkhjf

Vestergaard Group køber op i Norge

Den nordjyske leverandør indenfor maritim industri styrker sin position i Skandinavien med ejerskab i endnu et norsk selskab.
Vestergaard Marine Service, en del af Vestergaard Group med base i Frederikshavn, har købt sig ind i den norske virksomhed Giske Servicebase med domicil i Ålesund på den norske vestkyst.

Giske Servicebase er det andet norske søsterselskab i Vestergaard Group, der foruden fem selskaber i Danmark og Brasilien også tæller norske VMS SafePort, der er hjemmehørende på oliebasen Mongstad nord for Bergen.

Udvider kompetencer
Vestergaard Marine Service supplerer Giske Servicebase med de nordjyske kernekompetencer indenfor service og reparation af dieselmotorer, gear og propeller indenfor det maritime og offshoreområdet. Giske Servicebase har specialiseret sig i opgaver indenfor stål, aluminium og rustfri samt reparation og vedligehold af dæksudrustning og øvrigt driftsudstyr.

Daglig leder af Giske Servicebase, Svein Aasemyr, etablerede virksomheden i februar 2012, og målet er at kunne tilbyde komplet service på maskineri.

- Det har hele tiden været en del af vores strategi, at vi vil kunne tilbyde vore kunder de rigtige kompetencer. Vestergaard Marine Service er den bedste aktør at samarbejde med for at styrke vore tjenester indenfor det mekaniske, siger Svein Aasemyr.

Strategisk satsning
Morten Vestergaard, der er administrerende direktør i Vestergaard Marine Service, ser i høj grad medejerskabet af Giske Servicebase som en strategisk satsning.

- For os handler det også om at være til stede i området, hvor flere af de norske offshore-rederier, der er kunder hos Vestergaard Group, har base. Derudover er der i Ålesund en stærk trawler-cluster samt en del nybygningsværfter, som kan åbne for en udvikling af vores samlede marked, siger han.

Ejerskabsudvidelsen er kommet i stand ved en aktieemission, og aktiemajoriteten er stadig på norske hænder, idet Vestergaard Marine Service har overtaget 49 procent af aktierne i Giske Servicebase.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125