23948sdkhjf

Infarm solgt til konkurrent

Jørgen Hyldgård Staldservice, der udvikler, producerer og sælger staldmekaniserings- og miljøløsninger, har overtaget alle aktier og dermed alle aktiviteter i Infarm i Støvring.
Opkøbet er ifølge Ken Hyldgård, direktør for Jørgen Hyldgård Staldservice, en konsekvens af landbrugets manglende investeringsevne i nye driftsbygninger, men fører også flere fordele med sig for både eksisterende og kommende kunder.

- Med opkøbet styrker vi vores knowhow inden for gyllehåndtering både med hensyn til forsuring og lugtreduktion. Infarm A/S’ produkter kommer til at indgå i vores produktportefølje på lige fod med vore andre produkter, hvilket vil betyde, at vi fremover har mulighed for at sammensætte netop de totalløsninger, vore kunder efterspørger, siger direktøren.

Udvikling og produktion af forsuringsanlæg og lugtreduktionsanlæg til behandling af gylle inden for kvæg, svin og mink vil blive samlet på adressen i Støvring. Hertil kommer, at Infarm nu får mulighed for at markedsføre hele produktprogrammet fra Jørgen Hyldgård Staldservice.

De to virksomheder vil i samarbejde fortsætte serviceringen af de tilsammen knap 150 forsuringsanlæg. Driften af Infarm vil ligeledes fortsætte stort set uændret. Ken Hyldgård vil fremover fungere som administrerende direktør i både Infarm og Jørgen Hyldgård Staldservice. Nuværende direktør i Infarm, Henrik M. Østergaard, fratræder i forbindelse med overdragelsen, men fortsætter i selskabet som konsulent. Den resterende medarbejderstab fortsætter i uændrede stillinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062