23948sdkhjf

Rias fastholder forventninger trods svagt første kvartal

Specielt koncernens afsætning til industrien har ikke levet op til forventningerne.
I første kvartal af regnskabsåret 2014/2015 levede Rias’ udvikling ikke op til forventningerne. Det oplyser koncernen i en periodemeddelelse.

- Som de økonomiske nøgletal har vist, har specielt de eksportorienterede industrielle virksomheder haft en svær tid, og den hjemlige industriefterspørgsel har heller ikke vist tegn på bedring. Ligeledes må konstateres en svag efterspørgsel efter produkter i den visuelle sektor! Generelt har stemningen dog forbedret sig, og der ses mere positivt på forventningen til de kommende måneder, skriver Rias.

Til gengæld kan plast-koncernen melde om et positivt kvartal på både forarbejdningsområdet og i byggesektoren. I sidstnævnte har man har haft ”en jævn positiv udvikling for alle produktgrupper”. Effekten af flere storme sidste vinter betyder dog, at omsætningen inden for byggeriet var på et lavere niveau i første kvartal.

På baggrund af udviklingen i første kvartal fastholder Rias sine forventninger til året som helhed. Det betyder, at man stadig kalkulerer med et overskud før skat på 8-11 mio. kr.
Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.36