23948sdkhjf

Linatech i nyt strategisk samarbejde

Den midtjyske virksomhed har lavet en aftale med KomTek Miljø af 2012 A/S om fabrikation af virksomhedens Ecogi-tekonologi.
KomTek har de seneste to år med støtte fra Markedsmodningsfonden færdigudviklet Ecogi-teknologien til forbehandling af organisk affald fra husholdning og industri. KomTek er et datterselskab af Gemidan, der har mere end 25 års erfaring med behandling af forskellige affaldstyper.

- Ecogi-anlægget sikrer, at den organiske del af affaldet separeres fuldstændigt fra det ikke organiske således, at den organiske del sikkert kan udnyttes i biogasanlæg til energiproduktion og efterfølgende som gødning for landbruget. Vi har dermed fået udviklet et anlæg, der på en enkel og sikker måde kan nyttiggøre for eksempel den organiske del af dagrenovation i tråd med målsætningen i regeringens ressourceplan, udtaler Jens Peter Jensen, direktør hos KomTek Miljø.

Aftalen med Linatech dækker fabrikation af de mekaniske nøglekomponenter såsom fødesystem, pulper, separator og snegletransportører, samt montage og styring af leverancer i forbindelse med projekterne. Aftalen dækker desuden opbygning af reservedelslager til hurtig levering af kritiske anlægskomponenter.

Med et nye strategiske samarbejde forventer alliancen at kunne byde ind på projekter både i Danmark og udlandet, og den første anlægskontrakt forventes allerede indgået i 2015.

- Med Komteks ekspertise inden for håndtering og behandling af organisk affald, samt den ekspertise Linatech har med opbygning af komplicerede nøglefærdige anlægsløsninger, står begge parter med en unik vækstmulighed for fremtiden, udtaler Henrik B. Jeppesen, direktør hos Linatech.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093