23948sdkhjf

HN Group får DI’s Initiativpris

Prins Joachim hædrede på MMV-dagen den jyske virksomhed HN Group med DI’s Initiativpris.
For nogle år siden stod plast- og værktøjsvirksomheden HN Group i Billund i et vadested. Men så satte ledelsen gang i udviklingsarbejdet og effektiviserede produktionen. Man investerede i robotter og inddrog de ansatte i arbejdet. Operationen lykkedes. HN Group endte sidste år med et positivt resultat, som var mere end en tidobling af overskuddet i forhold til året før. Antallet af ansatte er samtidig fordoblet, så man i dag er 82 medarbejdere.

Fokus på de unge
Virksomhedens resultater gør, at HN Group på MMV-dagen blev tildelt DI’s Initiativpris 2014. Prins Joachim stod for prisoverrækkelsen, hvor der fulgte en skulptur med af Henrik Pouplier Ingstrup. Prinsen lagde i sin tale blandt andet vægt på HN Groups arbejde for at tiltrække unge.

- Virksomheden har ved flere lejligheder inviteret unge og interesserede indenfor med det formål at styrke forståelsen for, hvordan en moderne produktionsvirksomhed fungerer, og for at gøre flere unge interesserede i at tage en erhvervsuddannelse som faglært i industrien, sagde prins Joachim.

Ikke færdig med forbedringer
- Vi er langtfra færdige med at trimme virksomheden og forbedre os. Det er en ongoing proces, som man ikke sætter på pause, sagde en stolt administrerende direktør Henrik Nicolajsen fra HN Group ved prisoverrækkelsen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268