23948sdkhjf

KT i Slangerup vinder opgaver hjem fra udlandet

Trods ringe overskud i nyt regnskab er vækstoptimismen intakt: Maskinparken er moderniseret og opgaverne bliver derfor flere.
Egentlig er regnskabet bedre, end det ser ud for KT Steel Industry i Slangerup, mener Flemming Thomsen, administrerende direktør for den nordsjællandske underleverandør.

For selv om 2014-resultatet før skat på 0,75 mio. kr. ikke er bedre end året før, hvor det landede på 0,85 mio. kr., så har man både tjent og investeret mere i 2014, end man gjorde i 2013.

- Vi har investeret forholdsvis kraftigt i ny teknologi, blandt andet en fiberlaserskærer, som er den hurtigste i verden af sin type, siger Flemming Thomsen til Metal Supply.

Bider skeer med lavtlønslande
KT Steel Industry laver både konstruktioner, spåntagning og pladebearbejdning og betjener især større oem-firmaer. De store oem’er virker stadig mere købelystne og har allerede lagt betydeligt flere ordrer hos KT Steel Industry. Blandt andet opgaver, som kunderne lagde i udlandet, hvor lønomkostningerne generelt er lavere.

- Det hænger sammen med, at vi er teknologisk længere fremme, end man er nogle steder i udlandet, og det gør os konkurrencedygtige på visse typer af opgaver, siger han.

Næste år skulle den positive udvikling gerne smitte af på regnskabet. Han forventer et overskud før skat, der er steget til 2,5 mio. kr. Eller "5 procent af en omsætning på 50", som Flemming Thomsen kalder det.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079