23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny produktchef hos Ostnor

Søren Braae er ansat som produktchef hos vandhaneproducenten.
26-årige Søren Braae er udnævnt til dansk produktchef i den nordiske koncern Ostnor Gruppen, der udvikler, producerer og sælger vandhaner og blandingsbatterier.

Søren Braae får dermed ansvaret for profilering, positionering og prissætning af alle produkter under de tre varemærker Damixa, FM Mattsson og Mora.

Den nye produktchef har de seneste fire år haft produktansvaret i den danske vandhane-koncern Damixa, der i maj 2014 blev opkøbt af Ostnor Gruppen. Det er dette ansvar, der nu udvides til at omfatte de øvrige brands i koncernen.

- I Danmark har vi som de første i organisationen slået alle tre brands sammen. Ostnor indtager en førerposition i Norden og har en stærk og bæredygtig platform at arbejde ud fra. Samtidig står vi overfor en stor udfordring med at sikre den rigtige balance vores tre brands imellem, så vi finder de rigtige synergier og sørger for, at brandsene komplementerer hinanden. At gå fra at være konkurrenter til en samlet og stærk organisation er en stor udfordring, som jeg glæder mig rigtig meget til at give mig i kast med, siger Søren Braae, og tilføjer:

- En vandhane er ikke bare en vandhane. Med den rette teknik er der faktisk masser af mulighed for at tænke energirigtigt og spare store summer på det dyre vand. Det er en spændende branche at lancere et miljøbudskab i, for vores kunder og samarbejdspartnere er slet ikke vant til at tænke på vandhanen som det, der kan nedbringe CO2’en og give plusser på bundlinjen.

Søren Braae er uddannet på International Business Academy Kolding og har tidligere arbejdet som marketingassistent og -koordinator hos maskinforretningen P. Lindberg i Vejen, inden han i 2010 startede sin karriere i vandhane-verdenen hos Damixa i Odense.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094