23948sdkhjf

OTV Plast udvider kapaciteten og salgsstyrken.

Efter 1½ år i de nye større fabriksbygninger er OTV Plast klar til at udvide kapaciteten igen.
- I forbindelse med flytningen i 2013 fik vi flere nye maskiner, blandt andet endnu en Maka portalfræser for at kunne imødekomme et stigende behov for plastkomponenter fremstillet ved fræsning. Nu er tiden kommet, hvor kapaciteten skal udvides igen, og vi har netop afgivet ordre på en CMS fræser. I de gamle bygninger var der ikke plads til flere maskiner, men nu har vi plads til at investere i de maskiner, der er nødvendige for at følge med efterspørgslen, og kunne tilbyde kunderne en kortere leveringstid, udtaler administrerende direktør Henrik Jylov.

OTV har samtidig udvidet salgsstyrken, hvilket betyder, at kunderne, der primært ligger i Danmark, Sverige og Norge, kan blive besøgt med henblik på at udvide og strømline samarbejdet. Samtidig skal sælgerne naturligvis finde nye kunder og dermed øge omsætningen, fortæller Henrik Jylov.

OTV Plast har specialiseret sig i fødevaresikkerhed i forbindelse med plast. Virksomheden kan både rådgive og formidle den nødvendige dokumentation på plastmateriale til fødevareindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.337