23948sdkhjf

Automatiseringsprisen: DIRA jagter kandidater

Vinderen af DIRA Automatiseringsprisen 2015 bliver kåret på HI 2015 i september. Men det er nu, at du skal indstille kandidater til prisen.
Sidste år løb Trelleborg Sealing Solutions med DIRA Automatiseringsprisen, da den blev uddelt på Automatik 2014. Nu er det så tid at indstille kandidater til dette års Automatiseringspris.

DIRA Automatiseringsprisen bliver hvert år uddelt til en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at øge en eller flere danske virksomheders konkurrenceevne og/eller til at fastholdelse af arbejdspladser i Danmark gennem automatisering baseret på robotteknologi. Der lægges vægt på, at anvendelsen er sket på en banebrydende måde, eller at vinderen har bidraget innovativt til udvikling af robotteknologien.

Alternativt kan DIRA Automatiseringsprisen tildeles en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at forbedre det fysiske arbejdsmiljø i industrien gennem nytænkning i automatisering og indførelse af robotteknologi.

Sidste frist for indstillinger til DIRA Automatiseringsprisen er den 31. marts 2015. Vinderen bliver kåret på HI 2015 den 22. september 2015.

Læs mere om kriterier og hvordan du indstiller en kandidat til DIRA Automatiseringsprisen på dira.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11