23948sdkhjf

Cimbria henter ny topchef

Thisted-virksomheden ansætter Søren Overgaard som ny administrerende direktør.
A/S Cimbria, der producerer korn- og frøudstyr til landbrugssektoren, har ansat Søren Overgaard som administrerende direktør istedet for Karsten Larsen.

Søren Overgaard har omfattende erfaring indenfor landbrugsudstyrssektoren. Han har indtil for nylig været direktør for Feed & Biomasse forretningsenheden hos Bühler AG i Schweiz. Før Bühler var Søren hos SPX Flow Technology i Danmark og Shanghai.

Jan Vestergaard Olsen, næstformand for Cimbria, udtaler:

- Vi er glade for at have tiltrukket en person af Søren Overgaards kaliber til at stå i spidsen for næste fase af Cimbrias strategiske udvikling. Sørens erfaring og lederegenskaber gør ham særdeles velegnet til at videreudvikle Cimbrias position som en førende virksomhed inden for korn og frø-forarbejdningssektoren.

- Vi vil gerne udtrykke vores påskønnelse af Karsten Larsen, og de resultater han har skabt. Han efterlader Cimbria i en fremragende form til at bygge videre på dens stærke markedsposition. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, fortsætter han.

Søren Overgaard udtaler:

- Cimbria er en velforankret virksomhed med stort internationalt potentiale. Jeg er glad for at blive en del af Cimbria og ser frem til at samarbejde med ledergruppen, hele Cimbria-organisationen og vores samarbejdspartnere, i forhold til at servicere vores kunder og fortsætte med at øge vores position i markedet.

Søren Overgaard vil påbegynde sit arbejde med det samme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079