23948sdkhjf

Universal Robots åbner nyt asiatisk hovedkontor

Stigende efterspørgsel efter robotløsninger har fået danske Universal Robots til at åbne et nyt hovedkontor for aktiviteterne i Asien og Stillehavsområdet beliggende i Singapore.
Universal Robots åbnede den 8. januar sit sjette globale kontor. Beliggende i Singapore bliver kontoret hovedsæde for den danske robotvirksomheds aktiviteter i Asien og Stillehavsområdet med undtagelse af Kina og Indien. Det oplyser Universal Robots i en pressemeddelelse.

Åbningen sker som følge af stigende efterspørgsel efter robotløsninger i regionen gennem de seneste tre år. Universal Robots forventer da også at øge antallet af kunder markant i Asien og Stillehavsområdet, da der findes et stort antal multinationale high-tech firmaer i regionen.

- Vi er henrykte over at vokse i Asien. Ved at være tættere på kunderne er vi i stand til at udvide vores forretning i regionen samtidig med, at vi får flere muligheder for at tilbyde fleksibel og brugervenlig automation til alle. Den positive vækst, vi har oplevet, har givet os den fornødne tillid til at styrke vores tilstedeværelse i denne spændende region, og vi er sikre på, at det er godt tidspunkt for virksomheder at tage automation til sig som en måde at høste frugten af øget samarbejde og effektivitet, sagde CEO i Universal Robots, Enrico Krog Iversen.

Ved åbningen præsenterede Universal Robots også den første general manager for aktiviteterne i Asien og Stillehavsområdet, Shermine Godtfredsen. Hun kommer fra en intern stilling og står i spidsen for virksomhedens aktiviteter i regionen.

Singapore-kontoret får ansvaret for virksomhedens arbejde og udvidelsesplaner i regionen samt for at uddanne regionale distributører af Universal Robots produkter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578