23948sdkhjf

DBB Jack-Up indgår rammeaftale med MHI Vestas Offshore Wind

DBB Jack-Up Services har netop underskrevet en rammeaftale med MHI Vestas Offshore Wind. Aftalen dækker samtlige af de nordeuropæiske offshorevindmølleparker, hvor MHI Vestas stadig har ansvaret for drift og vedligehold.
MHI Vestas Offshore Wind og DBB Jack-Up fuldender års samarbejde med indgåelse af en rammeaftale på offshore drift og vedligehold.

- DBB Jack UP har har understøttet vores offshore O&M arbejde gennem de seneste syv år, og denne rammeaftale er blot et naturligt skridt for at styrke vores samarbejde yderligere, siger Asger Pedersen, senior director hos MHI Vestas Offshore Wind, og han fortsætter:

- Vi er sikre på, at vi begge vil drage fordel af aftalen, og at det vil betyde mere effektiv planlægning og udførelse af vores drift og vedligeholdelsesarbejde.

MHI Vestas har leveret vindmøller til godt 20 forskellige offshore vindmølleparker i det nordlige Europa, og rammeaftalen med DBB Jack-Up dækker samtlige af de parker, hvor MHI Vestas Offshore Wind stadig har ansvaret for drift og vedligehold

- Rammeaftalen vil bygge videre på det effektive samarbejde, der allerede eksisterer mellem DBB Jack-Up og MHI Vestas Offshore Wind, siger Thorsten Jalk, CEO hos DBB Jack-UP.

- Med de kontraktmæssige forhold på plads, kan vi nu koncentrere os om at udføre vores arbejde sikkert og effektivt, slutter han.

DBB Jack-Up Services blev grundlagt i 2008 som et søsterselskab til Dansk Bjergning og Bugsering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.33