23948sdkhjf

Hempel køber hollandsk virksomhed

Malingproducenten har overtaget Schaepman’s Lakfabrieken B.V.
Schaepman’s Lakfabrieken er specialiseret i industriel, beskyttende og dekorativ maling. Opkøbet er en del af Hempels femårige vækststrategi, som skal sikre, at virksomheden bliver en af verdens ti største malingleverandører i 2015.

- Vi er fokuserede på at udvikle eller opkøbe nye løsninger, der giver reelle fordele for vores kunder. Schaepman repræsenterer det, vi var på udkig efter. De har en solid position på det lokale marked, et stærkt brand, innovativ udvikling og specialist-produkter, der vil forstærke vores globale udvalg. I tillæg vil Schaepman’s ekspertise inden for det industrielle malings-segment hjælpe med at åbne nye forretningsmuligheder for Hempel på dette marked, siger group president og CEO hos Hempel, Pierre-Yves Jullien.

- Med Hempel har vi fundet det perfekte match. Ligesom Schaepman har Hempel mange års erfaring og et stærkt fokus på forskning og udvikling. Derudover vil Hempels solide globale tilstedeværelse gøre os i stand til at brede vores kunde-, geografiske og teknologiske base ud, siger Berend ten Doeschate, CEO hos Schaepman’s Lakfabrieken.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125