23948sdkhjf

CFO taler ud om brud med Haarslev Industries

John Meyer fratrådte som CFO hos Haarslev Industries for halvanden måned siden.
John Meyer nåede dermed kun godt 13 måneder på posten hos den fynske producent af maskiner til genanvendelse af kødaffald. Til Børsen forklarer John Meyer nu, at han havde en klar opfattelse af, at han i sin tid blev ansat i koncernen for at gøre dens udvikling mindre afhængig af administrerende direktør Claus Østergaard, der er anden generation i den fynske koncern.

- Jeg blev overtalt til jobbet, fordi det var en viceadministrerende direktør-stilling. Og jeg gik jo fra en administrerende direktør-stilling, så jeg satsede meget på, at det skulle blive en fantastisk forretning, og at jeg skulle være en vigtig del af det, siger John Meyer til avisen.

Claus Sørensen har afvist at udtale sig til Børsen. I stedet siger bestyrelsesformand i Haarslev Industries og partner i Altor, Søren Johansen:

- Hvis kemien ikke fungerer, og de to herrer ikke kan arbejde sammen, så er det bedre at løse det end at lade det sejle. John Meyer var CFO, og samtidig skulle han være stedfortræder for Claus. Men der var ingen planer om, at han skulle afløse Claus, som er en ung mand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094