23948sdkhjf

Alstom udmærker Rools indiske datterselskab

Rools indiske produktion har for alvor givet pote, da datterselskabet i Bangalore har fået tildelt en udmærkelse af den franske energi- og transportgigant Alstom.
For 10 år siden gik produktionsvirksomheden Rool, der bearbejder alle typer metal, udenlands med en produktion i Indien. Datterselskabet fik navnet Danish Steel Cluster Pvt. Ltd. og blev bosat i Bangalore. Datteren har i dag vokset sig stor og fået en udmærkelse af den store franske virksomhed Alstom. En udmærkelse, der vækker glæde hjemme i Danmark.

- Jeg er lidt stolt af den fabrik. Det er jo lidt flot, at en stor virksomhed som Alstom, og også LM, satser på en lille virksomhed som os. Jeg synes, det er godt gået, at vi har fået sådan nogle kunder ind, det er vi lidt stolte af, siger den danske direktør i Rool, John Roth.

Den franske energi- og transportvirksomhed Alstom havde inviteret 150 gæster fra ind- og udland til overrækkelsen, der blev givet med begrundelsen: eksemplarisk bidrag til en succesfuld udvikling og produktion af støvtætte skabe til elektronik til de store metroprojekter i byen Chennai i Indien.

Dansk islæt i Bangalore
Danish Steel Cluster Pvt. Ltd. har samarbejdet med Alstom i to år, efter at de overtog produktionen af rustfrie skabe fra Alstoms afdeling i Belgien. John Roth tror, at det er virksomhedens tilstedeværelse i Indien blandet med dansk kvalitet, der har skabt succesen.

- Indien er et lavprissted, og de vil selvfølgelig også gerne have en, der kan lave det dernede. Hvis vi står nogenlunde lige på prisen med de indiske producenter, så står vi godt som en vestlig virksomhed, for så ved de, at der kommer nogle danskere derned, siger han.

Udmærkelsen gavner måske i Danmark
Alstoms udmærkelse kommer måske ikke kun til at gavne Rools indiske afdeling. John Roth håber på, at den indiske succes kan hjælpe med at trække arbejdspladser til Danmark.

- Jeg vil prøve at trække Alstom med til Danmark, når vi nu har dem som kunder dernede. Så vil jeg se, om vi ikke kan lave noget for dem her også.

Rools afdeling i Kolding beskæftiger lige nu 30 ansatte, og det er her, der måske kommer mere at lave, hvis det gode samarbejde med den franske virksomhed fortsætter.

- Hvis Alstom får øje på, at vi kan lave nogle gode produkter, så kan det måske skaffe nogle nye danske arbejdspladser, fortæller han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062