23948sdkhjf

En ombejlet herre på Spåntagningsdage 2014

Teknisk specialist for KJV, Hans Jørgen Piepgräss, var en ombejlet herre på årets udgave af Spåntagningsdage hos Flextek i Hedensted. KJV og Flextek stod bag arrangementet, der fandt sted onsdag og torsdag i denne uge.
Når Hans Jørgen Piepgräss var en populær mand at tale med for gæsterne, så skyldes det, at han ved en masse om den nye ladestation med 20 Makro Grip skruestikker fra Lang Technik til brug for automatisk fødning af emner i de spåntagende maskiner. For det er netop den slags fleksible løsninger, som branchen søger i en tid, hvor alle vil øge effektivteten i virksomheden og kvaliteten af de færdige metalemner på en måde, der også slår positivt ud på bundlinjen.

Og mens de interesserede ventede på at få en snak med Hans Jørgen Piepgräss, kunne man kigge videre på Spåntagningsdage 2014, hvor netop optimering var et af de helt overordnede nøgleord. Og det var uanset om man havde fat i de udstillede værktøjer, i maskinerne eller i de automationsløsninger, der blev vist frem under det, der af arrangørerne selv betegnes som en minimesse.

Både direktør Henrik Løftgaard fra KJV, og Flextek-direktør Henning Dam var godt tilfredse med forløbet af Spåntagningsdagene.

Du kan læse en fyldig reportage fra Spåntagningsdage 2014 i det kommende nummer af Jern & Maskinindustrien, der er på gaden den 5. december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095