23948sdkhjf

Kapacitetsudvidelse hos Steel Coating

En opgradering af den interne logistik hos pulverlakeringsvirksomheden i Skanderborg giver bedre emneflow og større kapacitet i produktionen.
Hos Steel Coating er man i gang med at optimere og udvide conveyorbanerne i maleranlægget, så de når op på en samlet længde af 800 meter. Virksomhedens ejer, Per Rasmussen, har haft logistikoptimeringen på tegnebrættet i et års tid. Han mener, at det nye system er en naturlig opgradering for at styrke markedspositionen:

- Der er hård kamp om hver eneste ordre. Derfor skal vi hele tiden analysere vores interne processer for at forbedre os. Det har højeste prioritet. Med optimeringen kan stoptiderne i produktionen reduceres og kapaciteten forøges, siger han og fortæller videre, at man selv har været hovedansvarlig for udvidelsen af conveyorsystemet.

- Vi har kompetencerne i huset til at håndtere et sådant projekt. Dem skal vi selvfølgelig gøre brug af. Omvendt har det taget længere tid end planlagt. Vi skal jo først og fremmest servicere vores kunder, og vi har heldigvis haft travlt i år.

Forbedret kvalitet
Ifølge Per Rasmussen opnår man mange fordele ved det nye system, og en af de største findes i flowet:

- Emnerne fragtes nu optimalt rundt til de forskellige arbejdsstationer uden stop undervejs. Det vil ikke kun øge effektiviteten, men også forbedre kvaliteten, siger han og uddyber, at det vil medvirke til en yderligere skærpelse af konkurrenceevnen:

- Vi opnår store forbedringer på vores automatiske anlæg, der kan tage emner med en længde på op til 6 meter. Samtidig har vi stadig vores manuelle anlæg til at male emner op til 9 meter, fastslår Per Rasmussen, der mener, at virksomheden med de nye tiltag er godt rustet til de fremtidige udfordringer:

- Så der er absolut flere fordele ved optimeringen, slutter ejeren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094