23948sdkhjf

Tyskland trækker hos Give Stålspær

Stålproducenten ser positive resultater efter åbningen af sin anden afdeling i Tyskland sidste år.
Der er større vækst hos den tyske nabo end i Danmark, og det afspejler sig i byggeriet både offentligt og privat. En af de danske virksomheder, der mærker væksten, er Give Stålspær.

Virksomheden er blevet godt etableret på det tyske marked efter åbningen af sin anden afdeling i Bad Köstritz sidste år. Her har man indgået frugtbare samarbejder med tyske partnere, og aktuelt leverer Give Stålspær primært stål til landbrugs- og halbyggeri i Tyskland.

Lokal tilstedeværelse skaber bedre kontakt
Tyskland er et af Give Stålspærs fokusmarkeder, og det har derfor været vigtigt for virksomheden at øge sin lokale tilstedeværelse. Med tyske medarbejdere i staben har man været i stand til at agere hurtigt og progressivt på det voksende marked.:

- Den udvidede kapacitet har bragt os tættere på vores nuværende og potentielle kunder. Mange virksomheder har svært ved at finde ud af de tyske regler, og det afholder dem fra at øge eksporten til Tyskland. Vore tyske medarbejdere har flere års brancheerfaring, kender markedet godt og de arbejder aktivt med de mange muligheder, et vækstmarked som Tyskland giver, lyder det fra Give Stålspær.

Efter åbningen af Give Stålspærs anden afdeling i Tyskland har man særligt det sidste halve år kunnet mærke en tættere kontakt med de tyske kunder og samhandelspartenere. Virksomheden forventer fortsat vækst på det tyske marked i 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109