23948sdkhjf

FLSmidth underskriver kontrakt på stort cementprojekt

FLSmidth har underskrevet en EPC-kontrakt omfattende ingeniørarbejde, udstyrsleverancer samt entreprenørarbejde med en af verdens største cementproducenter Cemex.
Kontrakten drejer sig om levering af en ny cementproduktionslinje, der skal installeres på Cemex’ cementfabrik i Odessa. Fabrikken ligger i den vestlige del af Texas, USA. Når installationen er færdig, forventes cementproduktionslinjen at have en kapacitet på cirka 2.540 tons pr. døgn.

Udvidelsen vil anvende den mest moderne produktionsteknologi og dermed forbedre fabrikkens brændselseffektivitet og øge produktiviteten. Leverancen omfatter en 5-trins ILC forvarmer med lav-NOx kalcinator, en tre-base ovn, en FLSmidth Cross-Bar køler, en Duoflex brænder, veje- og doseringsudstyr fra Pfister, gasanalysatorer og tre Fuller-Kinyon pumper. Hertil kommer et FLSmidth kontrolsystem, der vil effektivisere driften mest muligt.

- FLSmidth har en meget stærk lokal tilstedeværelse i USA, og med den nye produktionslinje vil Cemex kunne imødekomme den hastigt voksende efterspørgsel efter cement fra olie- og gasindustrien i den vestlige del af Texas, udtaler direktør for Cement-divisionen Per Mejnert Kristensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25