23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny sales manager hos Cad-Q

Cad-Q har ansat Jesper Stærmose som sales manager for industriteamet.
Jesper Stærmose har beskæftiget sig med ledelse inden for salg og marketing og især med fokus på ERP-løsninger.

- Det er med stor glæde, jeg kan meddele, at vi har ansat Jesper Stærmose som ny salgschef for industriteamet i Horsens. Jesper er uddannet cand.merc. og har en lang kommerciel erfaring fra både byg- og industri-segmentet og har de seneste tre år været salgsansvarlig hos en ERP-forhandler, siger direktør Henrik Munk Madsen.

- Cad datamanagement og ERP-systemer bør være tæt forbundne, og det er Cad-Q’s fornemste opgave at få vores eksperter ud og give sparring med flest mulig produktions- og designvirksomheder på dette område. Når systemerne således kører efter lean-princippet, opnår kunderne den mest optimale og effektive måde at drive forretning på. Med Jespers baggrund er vore kunder sikret et endnu større fokus, når det gælder en seriøs samarbejdspartner, fortsætter han.

Jesper Stærmose kommer fra en stilling som sales manager hos ERP-huset X-link. Som ansvarlig for new bizz, strategi, salg og marketing, og med reference til Henrik Munk Madsen, vil han stå i spidsen for den kurs, Cad-Q’s mål om at være betroet rådgiver på CAD, PLM og ERP-integration hos industrivirksomheder i det meste af Norden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065