23948sdkhjf

Ny brancheforening samler landets tekniske underleverandører

De tre brancheforeninger ATT, BIA og VOV slår 1. januar 2015 pjalterne sammen og samler sine mere end 150 medlemmer i Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation (BITVA) under Dansk Erhverv.
Med fusionen af de tre brancheforeninger er det målet, at BITVA bliver en stærk politisk stemme for de mere end 150 tekniske underleverandører i Danmark. BITVA samler importører, agenturvirksomheder, producenter, ingeniører samt handelsvirksomheder og datterselskaber af udenlandske koncerner. Det skriver Dansk Erhverv på sin hjemmeside.

Ved brancheforeningens stiftende generalforsamling den 19. november på Hotel Christiansminde i Svendborg udnævnes direktør for Bürkert Contromatic, Aage Dam, som formand.

- BITVA bliver Danmarks største, mest dynamiske og indflydelsesrige brancheforening inden for industritekniske underleverancer. Vores medlemmer er eksperter på alle former for automatikløsninger, værktøj, maskiner, reservedele og meget mere, siger den nyudnævnte formand Aage Dam.

Blandt visionerne for den nye brancheforening er flere aktiviteter for medlemmerne, større politisk indflydelse og flere relevante uddannelsestilbud.

- Vi vil arbejde for at fremme kvalificeret arbejdskraft til branchen og sikre, at branchen bliver mere synlig og får større gennemslagskraft overfor politikere og andre vigtige beslutningstagere. Herudover danner BITVA rammen om 11 faggrupper, hvor vores medlemmers medarbejdere kan dele viden og opbygge relationer, siger Aage Dam.

De tre brancheforeninger ATT, BIA og VOV blev i foråret 2014 enige om at fusionere til Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation under Dansk Erhverv, som officielt slår dørene op den 1. januar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079