23948sdkhjf

Øland åbner afdeling i Århus

Ventilations- og isoleringsvirksomheden satser på at imødekomme en stigende efterspørgsel fra de østjyske håndværkere.
Byggeriet boomer i Århus, og det mærker man blandt de lokale installatører og montører, som får mere og mere travlt med energioptimeringsprojekter. Den stigende efterspørgsel fra håndværkerne får nu Øland A/S til at åbne en afdeling i Århus.

- I mange år har ventilation og teknisk isolering været opfattet som nicheområder. Men i takt med det stigende fokus på energiforbrug og indeklima vinder disse forretningsområder frem og fylder mere og mere i installatørernes og montørernes leverancer. Såvel erhvervslivet som de private boligejere her i det østjyske har fokus på at optimere energiforbruget og forbedre indeklimaet i deres bygninger, og det smitter af på efterspørgslen efter vores services, siger Johan Knudsen, der er leder af Ølands nye afdeling i Århus.

Afdelingen, der er Ølands sjette, ligger på Søren Frichs Vej 7-9 ligger i en 1.500 kvadratmeter stor ejendom, som deles med søsterselskabet Brødrene Dahl. Den henvender sig specifikt til håndværkerne og er leveringsdygtig i såvel inspiration, rådgivning og produkter, som håndværkerne hidtil har været nødt til at køre langt efter.

Tættere på kunderne
Spørger man salgsdirektør Carsten Krog Madsen, så skal åbningen i Århus ses som et udtryk for Ølands ambition om at rykke tættere på kunden:

- Vi ønsker at være tættere på kunden og tættere på projektet. Vi vil kunne yde den bedste service og være en stærk sparringspartner, og det løfte er selv sagt nemmere indfriet, når vi er tæt på kunden. Vi har længe arbejdet på at kunne åbne i Århus, så vi glæder os meget over, at det nu er faldet på plads, og at vi fremover kan servicere de lokale håndværkere i området, siger han.

Den 1. december indvies afdelingen på Søren Frichs Vej 7-9, og til de morgenfriske kunder vil der være morgenbrød og kaffe fra kl. 6. For Johan Knudsen er det en god anledning til at få hilst på de lokale håndværkere fra ventilations- og isolationsbranchen.

- Jeg drømmer om at blive Århus’ foretrukne leverandør og det naturlige førstevalg, når håndværkerne tænker ventilation og isolering. Derfor ser jeg også frem til et godt samarbejde, som forhåbentlig starter allerede til vores åbningsreception, siger Johan Knudsen.

Øland har gennem mere end 30 år opbygget specialistviden inden for ventilation og har siden etableringen i 1981 oplevet fremgang hvert eneste år. Virksomheden beskæftiger 110 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.89