23948sdkhjf

Fire investorer overtager Jydsk Værktøj

Kommende direktør Troels Porse, salgsansvarlig Morten Fischer Larsen, Ole Bæk fra Invest Nord og Vækst-Invest Nordjylland har erhvervet 100 procent af aktierne i Jydsk Værktøj.
De tidligere ejere, Lene og Henning Larsen, fortsætter som medarbejdere i en periode, indtil den nye ledelse har fået overdraget opgaverne.

Salgsansvarlig Morten Fischer Larsen, søn af Lene og Henning, forsætter sit virke i Jydsk Værktøj samtidig med, at han er blevet aktionær i virksomheden.

Jydsk Værktøj er en nichevirksomhed, som siden 1990 har været ejet af Lene og Henning Larsen, og som altid har ligget i Aalborg. Virksomheden har 15 ansatte og har kunder i Skandinavien og
Baltikum.

Fokus på fremtidig vækst og udvikling
Ejerskiftet gennemføres efter ønske fra Lene og Henning Larsen og med tanke på at udvikle virksomheden yderligere fremadrettet. Troels Porse, Morten Fischer Larsen, Ole Bæk og Vækst-Invest Nordjylland vil sammen fokusere på at forsætte den vækst, som Jydsk Værktøj har været igennem de seneste tre-fire år.

Væksten skal komme ved fortsat at videreudvikle både organisationen og produktprogrammet fremadrettet. En del af forretningsplanen er således at udvikle kompetencerne hos medarbejderne samt at tilføre yderligere kompetencer ved nye ansættelser.

Med den nye ejerkreds bliver der også fokus på at forsætte væksten, såvel på eksisterende som nye markeder og med nye produkter inden for nye brancher. Der er en række muligheder, som den nye ejerkreds i højere grad vil forfølge end før. Også som følge heraf vil der blive brug for flere medarbejdere hos Jydsk Værktøj.

Kontinuitet og udvikling
For Lene og Henning Larsen har det i generationsskiftet været af stor betydning at forsætte som medarbejdere, indtil opgaverne er overdraget til de nye ejere. Dette for at sikre kontinuiteten i virksomheden. Lene og Henning Larsen er glade for, at generationsskiftet sker til en erfaren og ikke mindst lokal investorgruppe. Henning Larsen siger.

- Det har været af afgørende betydning for Lene og jeg, at Jydsk Værktøj bliver overdraget til nogle efter vores mening rigtige ejere, da det er af afgørende betydning for Jydsk Værktøj og kunderne. Vi er både stolte og glade for, at en erfaren direktør med stor brancheerfaring i skikkelse af Troels Porse er med i investorkredsen. Vi er naturligvis også meget glade for, at familien Larsen fortsat er en del af ejerkredsen af Jydsk Værktøj, nu i skikkelse af vores søn, Morten. Det har været en god og åben proces med de nye aktionærer, hvilket vi har sat stor pris på.

For 52-årige Troels Porse er det en ambition og en drøm om at sidde med det fulde ansvar for
driften i en virksomhed, som går i opfyldelse. Troels Porse siger:

- Jeg glæder mig meget til at starte i Jydsk Værktøj - både som direktør og som aktionær. Jeg har et relativt godt kendskab til virksomheden og har faktisk arbejdet i Jydsk Værktøj for cirka 15 år siden. Jeg kender Henning og Lene som solide mennesker, der igennem flere år har drevet en god forretning. Det er altafgørende for mig, at vi fortsætter Jydsk Værktøjs stærke kundefokus og evne til at agere hurtigt og fleksibelt, da det er en af vores absolutte styrker i forhold til andre spillere i branchen. Det glæder jeg mig til at udvikle endnu mere sammen med de dygtige medarbejdere, som sidder i Jydsk Værktøj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066