23948sdkhjf

Nytech går efter fødevareindustrien

Administrerende direktør Michael Hansen fra Nytech i Vester Hassing i Nordjylland glæder sig over, at virksomheden er blevet godkendt af Fødevarestyrelsen til at producere metalvarer til fødevareindustrien.
Virksomheden er blevet godkendt efter Fødevarelovens §30 jf. autorisationsbekendtgørelsen og er dermed gearet til kravene om fuld sporbarhed jævnfør EC 1935/2004 og må derfor levere metalemner, som er i direkte kontakt med fødevarer.

Oven på et 2014 med en positiv udvikling og stor ordretilgang har den nordjyske virksomhed allerede leveret flere ordrer til kunder, som kræver fødevaregodkendelse. Det har betydet, at der er startet nathold op, og der nu investeres i nyt produktionsudstyr i form af en ny kantpresse for at klare den øgede aktivitet.

- Vi ser det som noget af et break, at vi er blevet godkendt og allerede har landet en del betydelige ordrer fra nogle af de forholdsvis store spillere på markedet. Endvidere har vi modtaget en række nye forespørgsler og har allerede potentielle projekter i pipelinen, siger salgschef Thomas Vejborg, der ikke er i tvivl om, at virksomhedens erfaring med at håndtere komplicerede opgaver for nogle af landets største industrivirksomheder også giver Nytech en stor fordel i forhold til fødevareindustrien.

- Vi forventer helt klart, at vores opkvalificerede kompetencer, og det nye marked som godkendelsen har åbnet, vil bidrage positivt til vores virksomhed. Fødevareindustrien er et potentielt stort marked, som vi håber på at få rigtig godt fat i, siger han afsluttende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094