23948sdkhjf

Direktør for NKT Cables sendt på porten

Michael Hedegaard Lyng er blevet udnævnt til ny administrerende direktør i NKT Cables.
Han overtager dermed stillingen efter Marc van’t Noordende, som fratræder dags dato. Jens Due Olsen, bestyrelsesformand i NKT, udtaler:

- Som følge af den ændrede ledelsesstruktur i NKT, som vi gennemførte i 2013, har vi intensiveret vores aktive ejerskab. Det har ført til, at vi iværksatte DRIVE-programmet i slutningen af 2013, og NKT Cables har gjort gode fremskridt. De næste faser af DRIVE kombineret med ledelsesagendaen i NKT Cables kræver imidlertid en markant transformation af selskabet, og det har vi besluttet bedst kan opnås under en anden administrerende direktør. Jeg vil gerne takke Marc van’t Noordende for hans dedikerede indsats i den tid, han har været administrerende direktør i NKT Cables. Han efterlader selskabet i en bedre position, end da han kom til.

Michael Hedegaard Lyng fortsætter som koncerndirektør & CFO for NKT Holding samtidig med stillingen som administrerende direktør i NKT Cables.

- Michael Hedegaard Lyng har været mere end syv år i NKT og har indgående kendskab til både industrien og NKT Cables. I de senere år har han anvendt meget tid i NKT Cables organisationen, blandt andet som led i vores direkte involvering i DRIVE-programmet, udtaler Jens Due Olsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078