23948sdkhjf

Aluminium og ”røde metaller” under samme tag

Alumeco og Metalcenter Danmark (MCD) styrker samarbejdet og fælles løsninger for kunderne på tværs af metaltyper.
- Vi oplevede i stigende grad, at det ikke var så afgørende for vores kunder, om de modtog aluminium fra Alumeco eller kobber, messing og så videre fra Metalcenter Danmark. For dem betød det faktisk mere, at de kunne få deres materialer og metaller fra ét sted. Derfor er vi rykket endnu tættere sammen, fortæller salgsdirektør Jacob Jespersen, Alumeco, om baggrunden for det styrkede samarbejde på tværs af Alumeco-gruppen.

Direktør Thomas Kaare Jensen, MCD, ser de samme fordele for virksomhedens kunder:

- En af de brancher, der virkelig har taget idéen om to leverandører i ét metalfællesskab til sig, er byggebranchen. Her letter det arbejdsgange, indkøb og logistik meget, at kunden kun skal henvende sig ét sted for at få adgang til en bred vifte af metaller og materialer. Som kunde kan du nemt gå på tværs af begge virksomheders sortiment, siger han, og fortsætter:

- Til byggebranchen har vi samtidig etableret Alumeco Byg, hvor vi har samlet en stærk portefølje af byggematerialer på ét sted. Her står samtidig en stab af specialister og tekniske rådgivere klar til at hjælpe, hvis der er særlige ønsker til et byggeri.

Alumeco har, siden etableringen i 1983, vokset sig til at blive Skandinaviens største aluminiumleverandør, mens Metalcenter Danmark på blot fem år er blevet en af de største aktører på markedet, når det gælder kobber, bronze og messing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157