23948sdkhjf

Fyns Coating udvider

Vækst og ønsket om en moderne malekabine på domicilet var de afgørende argumenter for at bygge til og udvide kapaciteten.
Fyns Coating er blandt de virksomheder, der klarer sig godt. Virksomheden er netop kåret som gazellevirksomhed 2014 i Region Syddanmark og er samtidig klar til at ibrugtage en ny stor hal og malekabine.

Med den nye malekabine tredobles kapaciteten, og forholdene for medarbejderne forbedres samtidig. Og hvis de nye rammer ikke kan huse den forventede vækst, er der også mulighed for yderligere udvidelser af kapaciteten på den store grund, der ligger 2 km fra motorvejsafkørsel Stenstrup nord for Svendborg.

Grundlæggerne Kirsten og Flemming måler succesen for virksomheden på, at den har været i stand til at erobre markedsandele fra konkurrenterne selv under den globale finanskrise.

- Fyns Coating styres dog efter sunde økonomiske principper, og vi lytter hellere en gang for meget end en gang for lidt til vores kunder, inden vi iværksætter nye planer. Det er også baggrunden for investeringen i den nye hal og malekabine, fastslår CFO Kirsten Pilegaard.

- Beliggenheden af vores domicil med udsigt til den fynske natur og tæt ved Svendborg motorvejen er i øvrigt også en strategisk god placering i forhold til vores samarbejdspartnere, fortsætter Kirsten Pilegaard.

- Fyns Coating er blevet en af branchens foretrukne leverandører af overfladebehandling, fordi vi de seneste år har haft en klar vækststrategi, hvor vi har fokuseret på at få virksomhedens værdier omsat til hverdagens praksis. Det har resulteret i, at vi i dag har en meget fleksibel produktion, og at vi altid står parat til at kunne rådgive og hjælpe med at levere innovative løsninger tilpasset kundens behov, forklarer direktør Flemming Pilegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062