23948sdkhjf

Danfoss og Bosch i joint venture

Bosch Thermotechnik og Danfoss har mandag underskrevet en aftale om at etablere et joint venture, som skal udvikle og fremstille energieffektiv kompressor-teknologi.
Det nye joint venture vil være ligeligt ejet af Bosch Thermotechnik og Danfoss. Aftalen vil blive endeligt afsluttet, når der er opnået godkendelse fra relevante myndigheder. Aftalens finansielle detaljer vil ikke blive offentliggjort.

Det nye joint venture vil udnytte de to virksomheders betydelige ekspertise omkring kompressorteknologi, applikationer og produktion. Målet er mere energieffektiv kompressorteknologi til brug i varmepumper, klima- og køleanlæg. Et samlet forsknings- og udviklingshold vil blive placeret hos Bosch Thermotechnik i den tyske by Lollar. Danfoss Commercial Compressors får ansvar for salgs- og marketingaktiviteter i forbindelse med den nye teknologi.

- Kompressorteknologien vil blive benyttet i meget energieffektive og miljømæssigt ansvarlige applikationer som for eksempel varmepumper, klima- og køleanlæg. Etableringen af et joint venture mellem Bosch og Danfoss – to meget stærke og respekterede virksomheder – betyder, at vi kan styrke vores forsknings- og udviklingsressourcer, siger Ulrich Schmidt, der er direktionsmedlem og chef for produktion og kvalitetssikring hos Bosch Thermotechnik.

- Bosch og Danfoss er et meget stærkt match, og ved at samle kræfterne sørger vi for yderligere fremdrift inden for kompressorteknologi, innovation og konkurrencekraft. Dette vil gøre os i stand til at give vores kunder endnu mere innovative løsninger og møde den stigende efterspørgsel efter energieffektivitet hele verden rundt, forklarer Kim Fausing, COO hos Danfoss.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094