23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arodo Scandinavia A/S
Maria Petronella Walthera Janssen-Fiers og Ulrich Kjeldgaard-Knudsen er indtrådt i bestyrelsen hos Arodo Scandinavia A/S i stedet for Arne Lund-Pedersen og Rob Van Beek (kilde: BIQ.dk).

Arodo Scandinavia A/S er leverandør af pakkemaskiner.

Bayer A/S
Marion McPherson er med virkning fra 1. december blevet ansat som administrerende direktør hos Bayer A/S og chef for Bayer CropScience i Norden i stedet for Peter R. Müller.

Bayer er en international virksomhed med kernekompetencer inden for sundhed, ernæring og højteknologiske materialer.

Dong Energy Eldistribution A/S
Anders Vikkelsø er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Dong Energy Eldistribution A/S i stedet for Jens Edvard Jakobsson (kilde: Børsen).

Dong Energy Eldistribution A/S driver eldistributionsvirksomhed.

Erhvervs- og Vækstministeriet
Niels B. Christiansen er indtrådt som formand for Erhvervs- og Vækstministeriets produktionspanel. Samtidig indtræder Anne-Lise Høg Lejre, Birthe Skands, Claus Jensen, Gitte P. Aabo, Helle Vingolf Larsen, Jacob Himmelstrup, Jesper Kryhlmand, Mads Andersen, Peder Holk Nielsen og Peder Tuborgh som medlemmer af panelet.

Produktionspanelet skal senest i maj 2015 aflevere en rapport til regeringen med anbefalinger til initiativer, der kan styrke Danmark som attraktivt produktionsland.

Hosta Industries
Brødrene Christian og Søren Mosevang har købt faderen, Orla Mosevang, ud af Hosta Industries. De to brødre ejer nu hver 50 procent af Hjallerup-virksomheden.

Hosta Industries A/S er 100 procent underleverandør uden egenproduktion. Virksomheden er specialiseret i pladebearbejdning kantpresning, spåntagning og rørskæring.

Læs mere: Ny generation i spidsen for Hosta Industries

Stjernholm A/S
Jan T. Hykkelbjerg er blevet ansat som direktør hos Stjernholm A/S i stedet for ejer Kaj Stjernholm, der i stedet bliver salgschef og bestyrelsesformand.

Stjernholm A/S leverer løsninger til vandbehandling på blandt andet renseanlæg og har hovedkvarter i Ringkøbing og afdelinger i Randers og Slagelse.

Vestas Wind Systems A/S
Niels Henrik Eriksen er blevet ansat som senior director i Global Marketing hos Vestas Wind Systems A/S (kilde: Berlingske Tidende).

Vestas Wind System A/S er verdens største vindmølleproducent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093