23948sdkhjf

Certificeringer er AGJ’s adgangsbillet til norsk olie- og gasindustri

Det sjællandske smede-, maskin- og ingeniørfirma er blevet certificeret efter EN ISO 3834-2 og EN ISO 1090-1.
AGJ A/S valgte at slå to fluer med et smæk, da man skulle have den lovpligtige EN ISO-1090-certificering i hus. Ved samme lejlighed er man nemlig blevet certificeret efter ISO-3834-2.

- Vi har igennem mange år arbejdet med et eget ”ikke-certificeret” kvalitetssystem, for ellers havde vi ikke kunnet udføre de opgaver, vi gør inden for den farmaceutiske industri samt olie- og gasindustrien. Stigende kundekrav har gjort, at det var oplagt for os at få auditeret og certificeret vores kvalitetsstyring, fortæller direktør Tim Christoffersen, der er godt tilfreds den måde, certificeringsarbejdet er forløbet på.

- Vi har haft mulighed for at gennemgå alle processer i virksomheden, og det betyder, at vi i dag har procedurer for alt fra salg til den afsluttende afleveringsforretning inklusive fuld dokumentation samt CE-mærkning af eksempelvis stålkonstruktioner. Det har været en rigtig god proces for os, og medført en lang række optimeringer i den daglige produktion, fortsætter han.

To nye certificeringer på vej
Her stopper certificeringerne dog ikke, for den sjællandske virksomhed er samtidig i gang med en miljøcertificering i henhold til EN ISO 14001 samt arbejdsmiljøcertificering efter OHSAS 18001, og netop disse certificeringer skal sammen med de to allerede opnåede sikre virksomheden det endelige gennembrud på det norske marked.

- Vi har i lang tid gået og summet lidt omkring det norske marked og har også været på inspirationstur i Norge. Vi er allerede nu registreret i Achilles og Sellicha, hvilket er et kundekrav for leverandører til olie- og gasindustrien. Herudover har det gennem meget lang tid dog været et kundekrav i olie- og gasindustrien, at man er ISO-certificeret i henhold til EN ISO 3834-2, og det har været lidt en begrænsning for os, forklarer Tim Christoffersen.

- Derfor er det klart, at en ISO-certificering og alle processer omkring implementering og gennemførsel har afgørende betydning for os, fordi vi nu kan udføre selv de mest krævende svejseprocesser. Vores kerneforretning er at levere en totalløsning til vore kunder i medicinal- samt olie- og gasindustrien. Det kan vi nu ved afsluttende aflevering af et nøglefærdigt produkt med fuld dokumentation, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078