23948sdkhjf

Offshoresektorens top mødes for at diskutere fremtid

Hele offshoresektorens top er i disse dage samlet til Offshoreenergy.dk’s årsmøde for at give deres input til, hvordan sektoren kan bevare sin førerposition på verdensmarkedet.
Talerstolen er spækket med topnavne fra sektorens største spillere som Dong Energy, Maersk Oil, Siemens Wind Power, MHI Vestas Offshore Wind, Rambøll, DTU, Welltec, Energinet med flere. De vil i løbet af i dag og i morgen fredag komme med input til, hvilke udfordringer og muligheder sektoren står over for i fremtiden samt komme med deres bud på løsninger.

- I år har vi styrket vores koncept og lagt fokus på to hovedtemaer, som er ”Bringing innovation to market” og ”Cost reduction”. Reduktion af omkostninger samt udvikling og implementering af innovative løsninger er afgørende for, hvordan sektoren vil klare sig i fremtidens konkurrence. Det gælder både for olie og gas samt for offshore vindenergi, forklarer administrerende direktør i Offshoreenergy.dk Morten Basse.

Han glæder sig til at hilse de over 200 besøgende velkommen – det største antal deltagere i Offshoreenergy.dk’s historie. Ud over selve mødet indeholder programmet også en udflugt til Nordens største indendørs anlæg til afprøvning og demonstration af vindmøllenaceller, nemlig Lindoe Offshore Renewables Center også kaldet LORC. Det ligger på Lindø ved Fyn, hvor mødet også afholdes.

- Da vi er et nationalt videncenter og innovationsnetværk, har vi besluttet, at årsmødet på skift skal afholdes i de forskellige landsdele, og i år mødes vi i Odense Congress Center, siger Morten Basse.

Han ser frem til to spændende dage med input og networking med deltagerne, hvoraf de fleste kommer fra Jylland, hvor branchen er stærkest repræsenteret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094