23948sdkhjf

Marcod skal fortsat udvikle det maritime Nordjylland i 2015

Det maritime center Marcod er sikret finansiering i 2015 og kan samtidig glæde sig over en ny certificering.
Der er glæde og stolthed hos Marcod (Maritimt Center for Optimering og Drift) i disse dage. Det maritime erhvervsliv, flere nordjyske kommuner og havne, Den Danske Maritime Fond og Vækstforum Nordjylland støtter økonomisk op om en videreførelse af centret i 2015 som lokomotiv for vækst i det maritime Nordjylland.

- Det er vi naturligvis rigtigt glade for, da det betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde med at understøtte udviklingen i de nordjyske små og mellemstore maritime virksomheder. Ligesom vi kan fortsætte faciliteringen og udviklingen af de maritime netværk i flere af de nordjyske havne for de områder, som er vigtige for virksomhedernes vækst, siger Christine Lunde, direktør i Marcod.

Netop Marcods evne til at drive netværk er for nylig blevet anerkendt af organisationen European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA), hvor Marcod har opnået bronze certificering som europæisk klyngeorganisation. Certificeringen er sket med udgangspunkt i 31 benchmarking-parametre inden for blandt andet organisation, strategi, økonomi, medlemmer, ydelser, resultater og anerkendelse og er således et internationalt kvalitetsstempel for professionel netværks- og klyngeledelse. Certificeringen er et led i EU’s plan om at skabe fælles standarder for klyngeledelse, som er accepterede og anerkendte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408