23948sdkhjf

Gibotech i nyt samarbejde

Gibotech har indgået et samarbejde med østrigske DS Automotion, som er en af Europas førende producenter af automated guided vehicles (AGV).
Dermed kan Gibotech nu tilbyde en forlængelse af automationsprocessen i form af automatisk transport, hvilket den fynske virksomhed ser muligheder i i industrien, men i særdeleshed også indenfor transport på hospitaler og sygehuse.

- Vi er glade for nu at kunne tilbyde løsninger, som tager over, hvor vi traditionelt stopper leverancen, når vi laver automationsløsninger til industrien, fortæller administrerende direktør for Gibotech, Henrik Anker.

DS Automotion hører til blandt verdens førende indenfor førerløse transportløsninger, og deres produkter kan findes indenfor hospitals- og sundhedssektoren, i automobilindustrien og i papir- og trykkeribranchen.

Med det nye samarbejde vil Gibotech nu tilbyde større løsninger, hvor transport med AGV’er nu ligeledes inkluderes. Især indenfor sygevæsenet er brugen af førerløse transportsystemer i hastig udvikling, og DS Automotion har leveret AGV’er til sygehuse i Frankrig, Tyskland, Østrig og USA.

- Med dette samarbejde udvider vi vores horisont og gør det nu muligt at tilbyde større totalløsninger. Med vores viden indenfor automatisering og robotteknologi og DS Automotions viden indenfor førerløse transportsystemer kombinerer vi det bedste af begge verdener, hvilket gør os i stand til at tilbyde helt unikke totalløsninger, udtaler Henrik Anker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.362