23948sdkhjf

JK Metal investerer i fremtiden

Den fynske underleverandør har fået ny laserskærer og ny kantpresse.
I forsommeren 2005 blev den første Trumpf stansemaskine leveret til JK Metal i Svendborg. På daværende tidspunkt var det en forholdvis ny virksomhed startet af de to tidligere kolleger Jesper Lørup og Kim Nissen, der begge med baggrund fra en større underleverandør i Svendborg havde haft både modet og troen på, at de kunne tilbyde noget, der var anderledes. Sidenhen er deres forretning vokset sig en del større og derigennem også deres maskinpark.

I oktober måned har AVN Pladeteknik leveret dels en fuldautomatisk laserskæremaskine med 6 KW laser og til pladeformatet 2.000x4.000 mm og dels en 12-akset 320 tons 4.420 mm kantpresse.

- Vi havde et ønske om at kunne tilbyde dels højkvalitetsbearbejdning af lidt tykkere plade, end vi ellers har begået os i og dels et ønske om at kunne tilbyde vore kunder bearbejdning op til 4 meters længde. Som en sidegevinst er der selvfølgelig bedre pladeudnyttelsesmulighed i det større format, ligesom at der er længere køretid per plade i laseren og dermed en højere effektivitet på maskinen, siger Kim Nissen.

- Vi har altid været glade for samarbejdet med AVN Pladeteknik, lige siden de var med som fødselshjælper på vor første store maskininvestering, da vi var helt nystartede, og vi har gennem årene haft en god sparring, hvor vi kan og gerne vil medvirke til at vise maskiner frem til andre interesserede, ligesom at vi bliver godt hjulpet af AVN Pladetekniks after sales-afdeling med råd og vejledning om alt fra stanseværktøj til forebyggende vedligehold af vore maskiner, fortsætter Kim Nissen.

AVN Pladeteknik er i samarbejde med Trumpf begyndt at tilbyde maskiner med mulighed for finansiering direkte fra producenten selv med flere forskellige former for finansieringstilbud - noget som JK Metal valgte at benytte sig af på begge de nye maskiner.

- Vi var ude og afsøge markedet og havde da også andre muligheder, men dels var finansieringen fra Trumpf særdeles konkurrencedygtig, og dels kunne vi få en aftale, der passede perfekt til os, både hvad angår vilkår og løbetid, siger Jesper Lørup.

- Derudover spiller det selvfølgelig en stor rolle, at vi får alt fra en og samme kilde på denne måde, maskiner, laserkilde, programmeringssystem samt nu også finansiering er alt sammen 100 procent Trumpf, fortsætter Jesper Lørup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078