23948sdkhjf

Niebuhr vinder Vestas’ Leverandørpris

Vindmølleproducenten Vestas har 15.000 underleverandører. Hvert år udpeger koncernen ”Supplier of the year”– i 2014 blev det Niebuhr Gears.
Med 15.000 underleverandører er Vestas meget afhængig af den performance, som disse kan præstere. Niebuhr Gears er en af de mindre underleverandører, men virksomheden har alligevel formået at positionere sig som en stærk partner.

Vestas måler alle leverandørerne på forskellige parametre. Disse målinger viser, at Niebuhr Gears leverer en god kvalitet, og at der leveres til tiden. Under nomineringen blev det pointeret, at Niebuhr Gears altid er løsningsorienteret og arbejder seriøst med udvikling og samarbejde. At virksomheden samtidig evner at udvikle sig til glæde for kunder og medarbejdere gør Niebuhr Gears til en foretruken partner for Vestas.

Direktør Rasmus Niebuhr fortæller, at Niebuhr Gears har leveret til Vestas i 35 år. I de år er virksomheden altid blevet fremhævet som en mønsterleverandør, og virksomheden har altid været en af de foretrukne underleverandører. Han fortsætter:

- I 2014 har vi præsteret så godt, at vi er Vestas’ foretrukne leverandør, og det er vi naturligvis meget stolte over. Hos Niebuhr har vi høj fokus på nærhed til kunden og et tæt samarbejde med kunden – et samarbejde, der gerne må være så tæt, at det bliver et partnerskab. Netop sådan et partnerskab har vi med Vestas, og det viser os, at det er den rigtige vej at gå. Vi vil være den foretrukne partner, når der er behov for tandhjul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156