23948sdkhjf

Randers Værktøjssliberi investerer i produktionen

Indkøb af nyt CNC-anlæg til slibning af klinger styrker virksomheden på flere parametre.
I sidste måned installerede Randers Værktøjssliberi i samarbejde med NJN-Consult et nyt Vollmer CNC-anlæg til automatisk slibning af savklinger.

Det 4-aksede CP 200-anlæg er Vollmers nyeste model, og ifølge projektleder Michael Bramsen har det haft en mærkbar effekt at skifte det gamle, utidssvarende udstyr ud:

- Vi forventer at øge kapaciteten med i hvert fald 20 procent på klinger. Hertil kommer, at kvaliteten er blevet væsentligt bedre. Det kan vi både se og mærke. Vi kan slibe med en langt højere præcision, og det forlænger levetiden på kundens værktøj, fortæller han til Metal Supply.

Større krav til slibning
Det nye anlæg gør desuden virksomheden i stand til at tilbyde slibning af flere tandtyper end hidtil. Det er et vægtigt salgsargument overfor de virksomheder i industrien, der arbejder med træ, plast og aluminium:

- Kravene til slibning bliver større og større, og det er vi nødt til at kunne efterleve. Hvis vi ikke kan tilbyde hele paletten, går kunden bare et andet sted hen, siger Michael Bramsen.

Udover det efterhånden presserende behov for at opdatere maskinparken skal timingen for investeringen også ses i lyset af, at Randers Værktøjssliberi har haft en pæn tilgang af nye kunder:

- Vi kan mærke, at det "sorte hul" fra tiden under og efter finanskrisen er ved at være forsvundet. Vi har fået flere kunder ind og forventer at få endnu mere at lave, siger Michael Bramsen.

Randers Værktøjssliberi beskæftiger 10 medarbejdere, heraf syv i produktionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078