23948sdkhjf

Kongskilde-direktør er på større mission end forventet

Administrerende direktør Ole Gade skal styre Kongskilde Industries igennem en turnaround-proces. Det har indtil nu resulteret i omfattende omvæltninger i den hæderkronede virksomhed.
Et underskud på 50 mio. kr. sidste år og udsigt til endnu en ildrød bundlinje i år fik bestyrelsen hos Kongskilde Industries til at hive i nødbremsen og indsætte en ny topchef, der skulle vende den livstruende udvikling. Det blev Ole Gade, der indtrådte på posten i januar, og siden har han arbejdet intenst med at reformere landbrugsmaskinefabrikanten. Det skriver Børsen.

- Jeg er kommet på en større mission, end jeg og bestyrelsen havde forudset. Vi befinder os stadig på en brændende platform, men vi følger tidsplanen og når at gennemføre de strategiske og strukturelle forandringer i indeværende år som aftalt med bestyrelsen, siger Ole Gade til avisen.

For at vende skuden har Ole Gade blandt andet sat mere turbo på koncernens salg og marketing. Det har resulteret i 60 procent flere kundebesøg, og Kongskilde har gennemført 1.300 produktdemonstrationer og deltagelse i 170 større udstillinger. Derudover er produktudviklingen blevet opgraderet, og Kongskilde kommer i 2015 med 15 nye lanceringer. Sidst men ikke mindst er der gennemført en række interne rationaliseringer, der blandt andet har ført til centralisering af fakturering og salg af reservedele samt sammenlægning af to fabriksanlæg i Sønderborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094