23948sdkhjf

Tawi Danmark runder mærkedag

Den 26. oktober er det 30 år siden, den første ergonomiske vakuumløfter, VacuMyggen, blev leveret til Carletti.
Det var Tawi Danmark, der tidligere er kendt under navnene P.E. Jakobsen A/S og K.D. Jakobsen ApS, der dengang stod for leveringen.

I maj 2011 blev K.D. Jakobsens efterfølger P.E. Jakobsen en del af Tawi-familien, og navnet er derfor ændret til Tawi Danmark.

- At den første kunde til VacuMyggen blev Carletti A/S var ikke nogen tilfældighed. Det var nemlig K.D. Jakobsens far, der i sin tid startede Carletti. Carletti er den dag i dag en god, stabil kunde hos Tawi Danmark, fortæller Søren S. Nielsen fra Tawi Danmark.

- Til trods for omskiftelige tider i vores branche, kan vi efter et par svære år atter melde om god fremgang, så vi ser fremtiden i møde med fortrøstning, fortæller Søren S. Nielsen, og fortsætter:

- Jeg forventer, at vi skal vokse yderligere i de kommende år. Allerede i år vil vi ansætte yderligere personale. Vi har travlt på såvel salgs- som servicesiden, og det smitter jo af hele vejen rundt i virksomheden. Desuden står vi netop nu med mange spændende opgaver i vores svenske R&D-afdeling for udvikling af produkter og produktionsudstyr, så vi nu er oppe på otte civilingeniører, der arbejder indenfor dette område.

Tawi Danmark markerer 30 års jubilæet for VacuMyggen ved at invitere på fødselsdagskaffe og P-tærter fra Carletti under årets Foodtech-messe i Herning i dagene fra den 28. oktober til 30. oktober 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063