23948sdkhjf

Ny offshore-messe i Fredericia i 2015

Messe C i Fredericia danner rammen, når Danmark næste år får sin første samlede fagmesse for den del af offshore-branchen, der arbejder med drift og vedligehold af borerigge, produktionsplatforme og havvindmøller.
Fagmessen O&M Offshore Expo 2015, der gennemføres den 2. og 3. juni 2015, dækker blandt andet områder, som til daglig benævnes O&M, E&P og HSSE&Q.

- Offshoresektoren er i solid vækst, blandt andet takket være den intensiverede olieefterforskning og de markante udbygningsplaner for havvindmøller. Derfor ser vi store perspektiver i at etablere O&M Offshore Expo, der er et professionelt forum, hvor sektorens leverandører, samarbejdspartnere og rådgivere kan mødes, forklarer Peter Sunesen, projektleder i Messe C Fredericia.

Messen tager først og fremmest afsæt i olie- og gasindustrien, men ifølge projektlederen er det naturligt at koble både olie/gas- og vind/bølge-sektorerne sammen på én fagmesse.

- Der er en betydelig fællesinteresse de to områder imellem. Og i disse tider, hvor offshore-sektoren er fokuseret på ”cost reduction”, handler det i høj grad også om at bruge sin tid rigtigt. O&M Offshore Expo giver sektorens indkøbere og beslutningstagere et koncentreret forum, og messen kan være med til at skabe synergi og fælles innovative løsninger for begge forretningsområder, påpeger Peter Sunesen.

Parallel B2B-event
Den nye messe får Danmarks nationale videncenter og innovationsnetværk for offshoresektoren, Offshoreenergy.dk, med 300 medlemsvirksomheder, som hovedsamarbejdspartner. Johannes Bie, direktør for netværkets olie/gas-division, glæder sig til premieren næste sommer:

- Vi byder initiativet varmt velkommen. En målrettet og specialiseret fagmesse for blandt andet drift og vedligehold, med udgangspunkt i olie/gas og på tværs af offshoresektoren, er helt oplagt et forum, som opfylder et behov i sektoren, og vi glæder os som hovedsamarbejdspartner til at være med i kombineringen af ny fagmesse og velkendt B2B-event, konstaterer Johannes Bie.

Offshoreenergy.dk gennemfører nemlig sin årlige business-to-business event OGIB i tilknytning til messen. Dermed kan deltagerne på OGIB både profitere af speeddating-eventen og messedeltagelse på samme tid. Peter Sunesen glæder sig over samarbejdet:

– Der er ingen tvivl om, at vi med Offshoreenergy.dk og OGIB 2015 kan præsentere et virkeligt stærkt forum for offshore-sektoren. Vi har allerede fået mange positive tilkendegivelser omkring etableringen af O&M Offshore Expo, og vi glæder os meget til at byde udstillere, besøgende og mødedeltagere indenfor til kombinationen af et stærkt B2B-event og en specialiseret fagmesse, fastslår Peter Sunesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078