23948sdkhjf

Den danske fællestand gentager succes på Elmia

For tiende år i træk er Center for Underleverandører og Den Danske Ambassade i Stockholm klar med en fællesstand på den svenske underleverandørmesse der finder sted 11.-14. november.
Hvad enten man besøger eller deltager som udstiller er industrimesserne efter CFU’s opfattelse stadig en af de stærkeste kilder til markeds- og udviklingsinformation. På en messe har man mulighed for af få en fornemmelse af, hvor både marked og teknologen bevæger sig hen - oplysninger og indsigt, som selv de bedste markedsanalyse ikke kan måle sig med hverken i form af informationsværdi, kontakter eller omkostningsmæssigt.

- I gennem mere end 10 år har vi arrangeret dansk fællesstand på Elmia Subcontractor og naturligvis fået et indgående kendskab til og samarbejde med messen og organisationen bag. For os er der ingen tvivl - Elmia Subcontractor er med sin klare profil markedsplatformen for danske underleverandører, som henvender sig til det nordiske marked, fortælle Knud Hareskov fra Center for Underleverandører.

Fællesstanden har plads til 24 udstillere og får plads i hal 10. Sammen med messearrangørerne forsøger CFU nu at gøre em ekstraordinær indsats for at få danskere til messen - enten som udstillere eller besøgende.

- Vi fornemmer klart, at Elmia Subcontractor igen indtager pladsen som Nordeuropas vigtigste markedsplads for danske og skandinaviske underleverandører. Men det er nu mere vigtigt end nogensinde, at danske underleverandører er til stede, enten som udstiller eller besøgende. Koncentreret og med få ressourcer kan man her skabe sig et overblik over hvor markedet og teknologien bevæger sig hen, konkret viden og informationer som er mere værd en 10 markedsrapporter, siger Knud Hareskov.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093