23948sdkhjf

Pris til modigt firma

Brønderslev-virksomheden Intech International har udvist evne og mod.
Brønderslev-virksomheden Intech International A/S har udvist så stort mod og så gode evner for innovativ produktudvikling, at virksomheden får Patent Nords Innovationspris 2014.

- Intech International er en virksomhed i rivende udvikling, som sidste år vandt den lokale ”Tag Fat” erhvervspris, og hele tre gange har fået tildelt titlen som ”Gazelle-virksomhed”, oplyser Bitten Sjøgren, HR- og administrationschef i Patent Nord.

Virksomheden, der ejes af Carsten Trudslev og Leif Andersen, får innovationsprisen, fordi ”virksomhedens ledelse har udvist evne og mod til at gennemføre innovativ produktudvikling, som de effektivt har beskyttet mod kopiering ved anvendelse af patentering”.

Senest har Intech International fået to patenter til et bakke-dispenseringsapparat.

Patent Nord indstiftede Innovationsprisen for tre år siden, under finanskrisen, med det formål at sætte fokus på, og anerkende, den innovative produktudvikling, som dygtige og modige danske virksomheder gennemfører, selv under ugunstige markedsvilkår.

Prisen uddeles én gang årligt og består af et kunstværk af en dansk kunstner.

I år er det et kunstværk fra keramiker Dorthe Friis i Lønstrup.

Prisoverrækkelsen vil foregå i virksomhedens kantine 8. oktober kl. 14.

Regionsrådsformand Ulla Astman vil være til stede ved overrækkelsen og holde et indlæg om sit syn på betydningen af innovation og vækst i dygtige danske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093