23948sdkhjf

To store ordrer til Dansk Autoværn

Silkeborg-virksomheden skal levere 83 km autoværn og 5.200 m specialdesignede støjskærme til byens nye motorvej.
I skarp konkurrence med internationale leverandører har Dansk Autoværn A/S vundet to store ordrer på den nye motorvej rundt om Silkeborg. 83 km autoværn og 5.200 meter specialdesignede støjskærme skal leveres i perioden 2014-2016.

- Vi er meget stolte over, at have vundet ikke bare én, men to af de helt store entrepriser på den nye motorvej. Samtidig skal vi montere en stor del af de leverede autoværn, og vi har tidligere leveret og monteret broautoværn på langt de fleste broer og faunapassager på strækningen. Det må siges, at vi har stået for en væsentlig del af sikkerheden på den nye motorvej. Som Silkeborg-virksomhed er det en stor tilfredsstillelse, siger administrerende direktør Poul B. Kirkegaard.

Dansk Autoværn har i en årrække leveret og monteret støjskærme, men med denne omfattende ordre til Silkeborg/Herning-motorvejen, er der tale om et absolut gennembrud på markedet, mener direktøren.

Allerede ti arbejdsdage efter underskriften var de første ni kilometer autoværn leveret, og efter fire uger var totalen oppe på 35 kilometer. Poul B. Kirkegaard glæder sig over, at Dansk Autoværn med opgaven har fået mulighed for at vise sin evne til fleksibilitet og omstillingsparathed i en meget presset tidsplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078