23948sdkhjf

Palomat indtager USA

Den danske producent af pallemagasiner startede med eksport til USA i 2012. En start med små skridt med en ny forhandler på et nyt marked. For første gang er en fyldt container med Palomater nu sendt ”over there”.
- Vi har gjort os mange erfaringer de sidste par år. Vi har skiftet vores forhandler ud med en strategisk samarbejdspartner, og Palomaten er med småjusteringer blevet tilpasset det amerikanske marked. Palomaten skiller sig ud i forhold til de amerikanske udbydere af pallemagasiner – både konstruktions- og prismæssigt – hvilket vi ser som en stor konkurrencemæssig fordel, fortæller Majbritt Svane area manager hos Palomat.

Målet er, at Palomats fremtidige salg til USA skal køre gennem et forhandlernet fordelt geografisk over hele landet.

- Vores samarbejdspartner er i gang med at bygge et forhandlernet op, så der ligger et stort stykke arbejde forud. Et arbejde vi forsøger at støtte op omkring med salg og markedsføring. Vores forhandler oplever en meget positiv interesse fra markedet, og vi ser et stort potentiale for Palomaten i USA. Ingen tvivl om at vi kun lige er begyndt, afslutter Majbritt Svane.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094