23948sdkhjf

GEA opkøber Scan-Vibro

GEA Process Engineering med hovedsæde i Søborg har netop opkøbt Svendborg-baserede Scan-Vibro efter flere års tæt samarbejde.
Scan-Vibro har gennem lang tid været GEA Process Engineerings samarbejdspartner og leverandør på adskillige projekter rundt om i verden. Sidste år var Scan-Vibro eksempelvis leverandør til verdens største mælkepulver-anlæg, der blev bygget af GEA Process Engineering i New Zealand.

De to virksomheder har således et godt kendskab til hinanden, og de betragter opkøbet som en styrke for dem begge. Opkøbet skal gøre det muligt at vokse sammen og blive bedre i stand til at imødekomme den stigende efterspørgsel i markedet.

- Det er en glædelig nyhed for os at kunne meddele, at vi har købt Scan-Vibro. Scan-Vibro er den perfekte partner for GEA Process Engineering og en virksomhed, vi har arbejdet sammen med i årevis. Scan-Vibros teknologi passer godt sammen med vores globale produktportefølje, og vi ser frem til at udvikle Scan-Vibro yderligere, udtaler Niels Erik Olsen, managing director hos GEA Process Engineering i Søborg.

Cadeau til medarbejderne
Også hos Scan-Vibro er glæden stor, og virksomheden ser mange muligheder i samarbejdet.

- Det her er en rigtig god dag for Scan-Vibro. Ved at blive en del af GEA-familien kan vi udnytte de synergier, der er i en stor global organisation, og vi kan derved udvikle og skabe større vækst for Scan-Vibro. Det er en fordel for virksomheden, for vores ansatte og for vores kunder, udtaler Steen Larsen, administrerende direktør og tidligere medejer af Scan-Vibro.

- Uden at overdrive mener vi, at Scan-Vibro A/S ikke kan få en bedre ejer end GEA. GEA’s globale virksomhed giver Scan-Vibro A/S en bedre platform til at afsætte deres anerkendte maskiner til fødevareindustrien. Det er også en cadeau til medarbejderne og ledelsen, at GEA Process Engineering vil satse på Scan-Vibro A/S fremadrettet, siger Jens Heimburger, administrerende direktør hos Dansk Generationsskifte, som er tidligere majoritetsaktionær hos Scan-Vibro A/S

Strategien er vækst
Opkøbet af Scan-Vibro er et vigtigt led i GEA Process Engineerings globale vækststrategi. Virksomheden ser en stigende efterspørgsel på turn-key anlæg samt evnen til at levere komplette mejeriinstallationer i markedet.

- Vi er sikre på, at opkøbet vil gavne GEA Process Engineering i de kommende år. Men det vil helt sikkert også gavne Scan-Vibro i og med, at vores overordnede plan er at udvide og skabe vækst i virksomheden og dens portefølje. Vi ser et stort potentiale i både Scan-Vibro og i de mange dygtige medarbejdere, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem, siger Niels Erik Olsen.

Vibrationsteknologien fra Scan-Vibro, som nu bliver en del af GEA’s leveringsomfang, er den sidste brik, GEA mangler for at kunne levere en komplet pulverfabrik. GEA vil fortsat yde support og udvikle alle markedssegmenter, som Scan-Vibro i øjeblikket leverer til. I fremtiden vil virksomheden operere under navnet GEA Scan-Vibro.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094