23948sdkhjf

R&D åbner kontor på Lindø

Den århusianske ingeniørvirksomhed åbnede i starten af september kontor i Lindø Industripark. Målet er primært at styrke testsamarbejdet med LORC samt at skabe nye kunderelationer.
R&D er en af hovedleverandørerne til det nyåbnede testcenter for LORC og er blandt verdens førende specialister inden for udstyr til test af vindmøller.

- Vi har i dag et tæt samarbejde med LORC, siger ejer og teknisk direktør hos R&D, Morten Storm Pedersen.

- Vi ønsker med placering af medarbejdere tæt på LORC at styrke samarbejdet. Hertil kommer, at der er flere interessante virksomheder i Lindø Industripark, hvor vi har en idé om, der kunne ligge et fremtidigt samarbejde.

R&D tilknytter fire medarbejdere på kontoret i Lindø Industripark og vil løbende følge udviklingen og se på behovet for at udbygge medarbejderstaben.

I tillæg til R&D’s kvalifikationer inden for udvikling af testudstyr har virksomheden også en forventning om, at kompetencerne indenfor udvikling, beregning og konstruktion af håndteringsudstyr kan være interessant for flere virksomheder i Lindø Industripark. R&D har på dette område eksempelvis udviklet skræddersyede løsninger til transport af møllevinger og monopiles.
Læs mere om: R&D
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094