23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AB&CO TT Boilers A/S
Søren Sejer Glargaard er indtrådt i bestyrelsen hos AB&CO TT Boilers A/S (kilde: BIQ.dk).

AB&CO TT Boilers A/S er specialiseret i design og fremstilling af kedler og varmevekslere samt konsulentydelser indenfor procesvarme og varmegenvinding.

Aluline A/S
Knud Lindberg Sant er udtrådt af bestyrelsen hos Aluline A/S (kilde: BIQ.dk).

Aluline A/S er leverandør af aluminiumskomponenter og –moduler.

Dong Energy
Ole Thomsen er blevet ansat som driftsdirektør hos Dong Energys kraftværksdivision (kilde: Jyllands-Posten).

Samtidig er Jeff Whittingham blevet ansat som leder af Dong Energys salgsforretning i Storbritannien i stedet for Mike Hogg.

Dymatec
Flemming Kjær er indtrådt som administrerende direktør hos Dymatec i stedet for Kristian Espensen.

Dymatecs kernekompetence ligger inden for drejning

Læs mere: Dymatec rokerer om i toppen

Hosta Industries A/S
Orla Mosevang er indtrådt som bestyrelsesformand hos Hosta Industries A/S i stedet for Kresten Dyhrberg Nielsen. Samtidig er Lars Bonderup og Knud Lenhardt Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Christian Hahn (kilde: Børsen).

Hosta Industries A/S er 100 procent underleverandør uden egenproduktion. Virksomheden er specialiseret i pladebearbejdning kantpresning, spåntagning og rørskæring.

Maersk Container Industry A/S
Søren Leth Johannsen er blevet ansat som administrerende direktør hos Maersk Container Industry A/S i stedet for Peter Krogh Nymand. Samtidig er Lars Bjørn Heineke indtrådt i direktionen og bestyrelsen (kilde:BIQ.dk).

Maersk Container Industry A/S producerer tørlast- og kølecontainere.

A/S Star Pipe
Peter Andreas Tscherning er indtrådt som bestyrelsesformand hos A/S Star Pipe i stedet for Kaj Thomsen. Samtidig har Erling Tofting overtaget Peter Andreas Tschernings post som næstformand (kilde: Børsen).

A/S Star Pipe tilbyder komplette fjernvarmerørsystemer og fleksible stikledninger.

Struers A/S
Steen Arne Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos Struers A/S i stedet for John Hestehave og Jacob Holst Vinther (kilde: Børsen).

Struers A/S er leverandør af apparater og forbrugsmaterialer til præparation af metaller og andre faste materialer i forbindelse med kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse.

Søgaard Industri
Stefan Søgaard er indtrådt som administrerende direktør hos Søgaard Industri i stedet for Jim Søgaard, der i stedet indtræder som ny bestyrelsesformand.

Søgaard Industri beskæftiger sig med projektering, salg, installation og servicering af procesanlæg.

Læs mere: Ny administrerende direktør hos Søgaard Industri

Toftlund Maskinfabrik A/S
Thomas Hede Sørensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Toftlund Maskinfabrik A/S i stedet for Alexander Tychsen (kilde: Børsen).

Toftlund Maskinfabrik A/S er underleverandør af alle arbejdsprocesser i såvel tyndpladebearbejdning som større stålkonstruktioner.

Aalborg Universitet
Antonino Castrone er med virkning fra 1. november blevet ansat som direktør for Aalborg Universitet i stedet for Peter Plenge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062