23948sdkhjf

MJK Xylem får lokal hæder

Den nordsjællandske virksomhed er blevet kåret til Årets Virksomhed i Rudersdal.
Det er det lokale beskæftigelsesråd, der står bag prisen, som gives til en virksomhed, der i særlig grad udviser socialt ansvar. Udover æren får MJK Xylem en check på 10.000 kr. Det skriver Rudersdal Kommune på sin hjemmeside.

- Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Jobcenter Rudersdal, MJK har benyttet jobcentret til rigtigt mange stillinger. Det fantastiske ved samarbejdet med Rudersdal kommune er, at vi er i stand til at tage et socialt ansvar, som samtidig giver direkte værdi i virksomheden. Den tætte forbindelse blev skabt af den tidligere direktør, Janicke Schultz-Petersen, som var meget proaktiv i forhold til en styrket indsats overfor kommunens ledige, og det har været til stor fordel både for os og for de mennesker, der har fået uddannelse og faste jobs på grund af vores samarbejde, forklarer Carsten Sønder, managing director i MJK.

MJK Xylem udvikler, producerer og sælger pumpestyringer og andet udstyr til blandt andet vandværker og renseanlæg til det danske såvel som globale marked. I 2012 overtog Xylem Analytics MJK Automation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078